Innerlijke rust en vrijheid!

Van persoonlijke ontwikkeling naar liefde, vrede en vreugde

Innerlijke rust en vrijheid!

1 op 1 programma voor twintig- en dertigers om voluit te leven, leren en genieten.

Onrust is klote

Of je nu onrust ervaart in je relaties, je carrière, bedrijf of jezelf, het is niet fijn. Twijfel, onstopbare gedachten en zware emoties nemen dan de overhand. Onrust zorgt dat je uit verbinding raakt met jezelf en het perst het plezier uit je leven. Waardoor de onrust en ruis alleen nog maar groter worden. Doorgaan en hopen dat het weggaat veranderd niks. Dat begint met zelfonderzoek. Mijn uitnodiging aan jou is dat je het niet alleen hoeft te doen maar samen.

 

Bewustzijn blijft

Trucjes zijn tijdelijk. Bewustzijn over je gedachten, gevoelens en gedrag draag je altijd met je mee.

Elke dag een kleine stap

Is na verloop van tijd een hele grote verandering.

Niet tevreden?

Dan gaan we door op mijn kosten.

tomgeurts

Tom Geurts

"Het is bevrijdend dat je achter de oorzaak komt van het probleem. Dat ik in denkcirkels bleef hangen. Het was al jaren zo. Door het programma werd het duidelijk, kon ik het gedrag herkennen en daardoor dus veranderen."

Innerlijke rust en vrijheid

Hoe vrijer je omgaat met gedachten. Hoe meer je in verbinding komt met jezelf, innerlijke rust ervaart en kan genieten. Dit draag je altijd bij je als een fundament. Daarom is het leren omgaan met negativiteit bevrijdend. Dan ontstaat een nieuw niveau van leren, leven en genieten. Zonder de ruis van gedachten en emoties ontdek je wie je werkelijk bent en wat je wilt.

Klik hier om te beginnen met innerlijke rust en vrijheid
1-op-1 programma
In 2 stappen naar een:

Innerlijke rust en vrijheid

 1. Inzicht
  In de fase leer je op een liefdevolle manier kijken naar jezelf. Onrust komt niet uit je omgeving maar hoe jij met die omgeving omgaat. Hoe denk ik over de omgeving en mezelf waardoor ik me zo voel? Het doel is om inzicht te verkrijgen in jouw manier van denken en hoe zich dat vertaalt naar gedrag. Als je daar bewust van bent, kan je het veranderen.
 2. Zelfonderzoek
  Hoe kan je naar de jezelf kijken zodat jij vrij bent van de negatieve gedachten en gevoelens? Dat betekent dat leert om een houding in te nemen waardoor de gedachten geen negatieve emoties meer bij je losmaken. Dat is bevrijdend.

Hoe vaker je dit proces doorgaat. Hoe meer je loskomt van jouw gedachten en emoties. Dat zorgt ervoor dat jij jouw innerlijke rust en vrijheid zal ervaren.

Over mij

Ik had serieusheid tot een kunst verheven. Ik moest van alles bereiken en ook nog precies zoals ik had bedacht. Niet omdat ik het echt wilde, maar vooral omdat ik (onbewust) dacht dat ik daarmee liefde kreeg van mijn omgeving. Ten koste van mijn plezier, vrijheid en rust. Door zelfonderzoek heb ik mijn bewustzijn verhoogd en weer mijn rust en vrijheid gevonden. 

Ik ben opgeleid door twee ervaren coaches met samen 40+ jaar ervaring. Ik heb mee gedaan aan drie intensieve jaarprogramma’s, verschillende 1 op 1 trajecten gevolgd, online programma’s gekocht en 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling.

Vraag intake aan
nilakaradia

NILA KARADIA

"Ik vond de samenwerking fijn. Ewout geeft echt om je, waarom je er bent en wat je uit het programma wil halen. Voor mij was het de combinatie tussen Ewout en het programma dat het tot een succes maakte. Ik heb geleerd om gelukkig te zijn met wat ik heb in plaats van ongelukkig te zijn met wat ik niet heb."

Het bewustzijn programma

 • Persoonlijke begeleiding
 • Bewustzijn over je gedachten en patronen
 • Vrijheid van negatieve gedachten en emoties
 • Het verhogen van je innerlijke rust en vrijheid
 • Toegang tot meditatie app
 • Je mag altijd bellen of appen met vragen

Tevredenheidsgarantie: niet tevreden? Dan gaan we door op mijn kosten.

Vraag nu je intake gesprek aan

Veelgestelde vragen

Een programma van om meer innerlijke vrijheid en rust te ervaren door persoonlijke begeleiding.

Je leert hoe je denkt, wordt bewust van de patronen die jou tegenhouden en leert hoe je ze kan loslaten. Je leert hoe je kan omgaan met (negatieve) gedachten waardoor je er werkelijk vrij van bent. 

Plan een gratis 1 op 1 gesprek in om de eerste stap te zetten. Je ontdekt in deze sessie wat je tegenhoudt en dat is de input waar je in het programma mee aan de slag gaat.

Voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, vrede en vreugde in zijn leven. Die bereid is zelfonderzoek te doen en te investeren in zichzelf. Als je niks wilt veranderen aan jezelf en je leven, niet erg, dan is dit programma niks voor jou.

Je gaat nieuwe inzichten op doen die je kijk op het leven veranderen. Je zult anders gaan denken. Een basis van rust ervaren. Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en leert hoe je deze kan loslaten. Zonder die ruis van negativiteit zal er ruimte ontstaan voor vrijheid en plezier.

Dat kan. Er zijn twee mogelijkheden: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur.

Elke twee weken hebben we een gesprek waarin je alles kan bespreken waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou nodig is. Ik zal je reflecteren op je denkwijze en gedrag waardoor jij stappen kan zetten. Zo nodig, zal ik je hier ook in uitdagen. Als je ergens tegenaan loopt, kan je altijd bellen, mailen of appen en zal ik je weer op weg helpen.

Scroll naar top