Een krachtige mindset in 100 dagen!

1 op 1 programma voor persoonlijke groei. Voor rust in je hoofd, plezier in je dag en positiviteit in je leven.

Speciaal ontwikkeld voor twintig en dertigers.

Een facking krachtige mindset in 100 dagen!

1 op 1 programma voor persoonlijke groei. Voor rust in je hoofd, plezier in je dag en positiviteit in je leven.

Speciaal ontwikkeld voor twintig en dertigers.

Een fundament van vertrouwen

Door een krachtige mindset ontstijg je twijfel, onzekerheid en negativiteit. Daarmee leg je een fundament van vertrouwen om voluit te leven, te genieten en te doen wat jij werkelijk wilt. Een positieve levenshouding ontstaat door te leren omgaan met negatieve gedachten en emoties. Dat geeft rust, zelfvertrouwen, plezier en vrijheid.

Millennial tot millennial

Een klik is makkelijker met iemand uit jouw leeftijd. Die ook in jouw schoenen staat.

Doelgericht proces

Elke dag een kleine stap, is na 100 dagen een hele grote verandering.

Niet tevreden?

Na 100 dagen niet tevreden? Dan gaan we door op mijn kosten.

tomgeurts

Tom Geurts

"Het is bevrijdend dat je achter de oorzaak komt van het probleem. Dat ik in denkcirkels bleef hangen. Het was al jaren zo. Door het programma werd het duidelijk, kon ik het gedrag herkennen en daardoor dus veranderen."

Een krachtige mindset

Twijfel, negativiteit en onzekerheid ontneemt je voldoening, vrijheid en rust in het leven. Dan voelen alle dingen die je wilt ver weg terwijl de mensen om je heen het al wel lijken te hebben. Het maakt je leven vermoeiend en een strijd. Terwijl je zo graag wilt genieten en alles eruit wilt halen.

Het leren omgaan met negativiteit is bevrijdend. Een krachtige mindset is een fundament van vertrouwen, plezier en rust in je leven. Die draag je altijd bij je en je kan erop terugvallen.

Met die mindset ontstaat de ruimte om voluit te leven, te genieten en te doen wat jij werkelijk wilt.

Klik hier om een krachtige mindset te ontwikkelen.
1-op-1 programma
In 3 stappen naar een:

facking vet leven

Mindset is een tool waarmee je keer op keer de brug kan bouwen tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn. Die bestaat uit drie stappen: verlangen, doorbreken en creëren.

 1. Verlang
  Waar wil je mee stoppen of wat wil je veranderen in je leven? Elke verandering begint bij het verlangen naar een nieuwe situatie.
   
 2. Doorbreek
  Op het moment dat je niet bewust bent van de patronen die jou de pijn opleveren, kan je ze niet doorbreken. Dan leef je elke keer het patroon zonder dat je het door hebt. Door je bewustzijn te verhogen over je patronen, ontstaat de ruimte om ze te veranderen en een nieuw patroon te ontwikkelen.
   
 3. Creëer
  Elke keer leren kiezen voor het leven dat jij wilt. Bewust handelen uit de waarden die jij belangenrijk vindt. De keuzevrijheid die je hebt gecreëerd optimaal te benutten door te leven zoals jij wilt.

Over mij

Ik heb me 5 jaar toegewijd aan mijn eigen ontwikkeling en ontdekt dat dit mijn grote passie is. Ik vind het magisch om inzichten over mezelf op te doen en hiervan te leren, zodat ik vrijer ben en meer kan genieten. Ik vond mezelf eerst niet goed genoeg, nu ben ik wie ik wil zijn. Ik weet dat ik meer dan genoeg ben, hou van mezelf en daardoor geniet ik intens van het leven. Voor mij is er niks mooiers deze passie te delen met deelnemers van mijn programma’s.

Ik ben opgeleid door twee ervaren coaches met samen 40+ jaar ervaring. Ik heb mee gedaan aan drie intensieve jaarprogramma’s, verschillende 1 op 1 trajecten gevolgd, online programma’s gekocht en 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling.

Vraag intake aan
nilakaradia

NILA KARADIA

"Ik vond de samenwerking fijn. Ewout geeft echt om je, waarom je er bent en wat je uit het programma wil halen. Voor mij was het de combinatie tussen Ewout en het programma dat het tot een succes maakte. Ik heb geleerd om gelukkig te zijn met wat ik heb in plaats van ongelukkig te zijn met wat ik niet heb."

mindset

Het mindset programma

 • Zes 1 op 1 sessies van 1,5 uur
 • Half jaar toegang tot meditatie app met 100 meditaties
 • Drie luisterboeken over mindset
 • Opdrachten
 • Ochtend en avond routines
 • Je mag altijd bellen of appen met vragen

Investering: €1.000 incl. BTW

Vraag nu je intake gesprek aan

Veelgestelde vragen

Een programma van 100 dagen om een krachtige mindset te ontwikkelen waarin je persoonlijke wordt begeleid.

Je leert hoe je mindset werkt, wordt bewust van de patronen die jou tegenhouden, leert hoe je ze kan doorbreken en jouw mindset te veranderen. Je leert de tools en vaardigheden waarmee je kan omgaan met negatieve gedachten en kiezen voor helpende en positieve gedachten. Door elke keer te kiezen doorbreek je patronen en verander je jouw mindset.

Plan een 1 op 1 gesprek in om de eerste stap te zetten. Je ontdekt in deze sessie wat je tegenhoudt en dat is de input waar je in het programma mee aan de slag gaat.

Elke twintig en dertiger die meer uit zijn leven wil halen, ongeacht je situatie. Die bereid is om 100 dagen aan zichzelf te werken en te investeren in zichzelf. Als je niks wilt veranderen aan jezelf en je leven, niet erg, dan is dit programma niks voor jou.

Je gaat nieuwe inzichten krijgen die je leven positief zullen veranderen. Je zult anders gaan denken. Een basis van zelfvertrouwen opbouwen. Je krijgt grip op je twijfel, piekeren en onzekerheid. Leert leven uit fijne, positieve en helpende gedachten waardoor je een nieuwe levenshouding ontwikkelt. Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en hoe je deze kan veranderen.

Dat kan. Er zijn twee mogelijkheden: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur.

Je krijgt zes 1 op 1 gesprekken waarin je alles kan bespreken waar jij behoefte aan hebt. Wat voor jou nodig is. Daarnaast ontvang je opdrachten en krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in jouw dagelijks leven. Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd bellen, mailen of appen en zal ik je weer op weg helpen.

Scroll naar top