Bewust leuk leven!

1 op 1 programma's voor het ervaren van liefde, vrede en vreugde

Bewust leuk leven!

1 op 1 programma's voor het ervaren van liefde, vrede en vreugde

Zoeken of vinden

Jezelf ontwikkelen is leuk maar ervaar je wat je werkelijk wilt in jouw leven? Je zet stappen maar ze geven ook de voldoening die je hoopte? Blijf je zoeken of start je met vinden?

Vinden begint met het overstijgen van je denken. Er is niks mis met het optimaliseren van je mindset door persoonlijke ontwikkeling. Je blijft alleen dan in het perspectief van je mind. Een duaal perspectief van geluk en ongeluk, winnen en verliezen en lijden en leven. Als je een andere ervaring wilt, dien je anders te leren omgaan met je mind. Dat is waar mijn programma's over gaan. Dan vind je liefde, joy en rust in jezelf, zonder dat je er iets voor nodig hebt.

Veilige omgeving

Ik bied je een veilige en gelijkwaardige omgeving waarin je alles kan bespreken en jezelf kan zijn.

Millennial tot Millenial

Een klik en begrip is makkelijker met iemand uit jouw eigen generatie.

Niet tevreden?

Ik ben resultaatgericht en gedreven om jou te helpen meer uit je leven te halen.

Je wilt het maximale uit het leven halen

Een baan, een goed salaris, een huis, toffe vakanties en een relatie. Alle factoren om gelukkig te zijn en toch voel je het niet. Het leven is dan niet het avontuur waar je zo naar verlangt en die op je wacht. 

Voldoening, rust en vrijheid begint als je de negativiteit en onrust in je leven kan overstijgen. Dan ontstaat ruimte voor wat jij werkelijk wilt en bent. Het stelt je in staat te ontspannen, rust te ervaren en te genieten.

Start met mijn video over een krachtige mindset
facking vet leven
In 2 stappen naar een:

Een leuker leven

  1. Inzicht
    In de fase leer je op een liefdevolle manier kijken naar jezelf. Onrust komt niet uit je omgeving maar hoe jij met die omgeving omgaat. Hoe denk ik over de omgeving en mezelf waardoor ik me zo voel? Het doel is om inzicht te verkrijgen in jouw manier van denken en hoe zich dat vertaalt naar gedrag. Als je daar bewust van bent, kan je het veranderen.
  2. Zelfonderzoek
    Hoe kan je naar de situatie kijken zodat jij vrij bent van de negatieve gedachten en gevoelens? Hoe kan je dat vervolgens doen? Dat betekent dat leert om een houding in te nemen waardoor de gedachten geen negatieve emoties meer bij je losmaken. 

Hoe vaker je dit proces doorgaat. Hoe vrijer je leert omgaan met gedachten in het algemeen. Dat zorgt ervoor dat jij jouw innerlijke rust en vrijheid zal ervaren.

Waarom ik jou wil helpen

Ik had serieusheid tot een kunst verheven. Ik moest van alles bereiken en ook nog precies zoals ik had bedacht. Niet omdat ik het echt wilde, maar vooral omdat ik (onbewust) dacht dat ik daarmee liefde kreeg van mijn omgeving. Ten koste van mijn plezier, vrijheid en rust. Door zelfonderzoek heb ik mijn bewustzijn verhoogd en weer mijn rust en vrijheid gevonden. 

Ik ben opgeleid door twee ervaren coaches met samen 40+ jaar ervaring. Ik heb mee gedaan aan drie intensieve jaarprogramma’s, verschillende 1 op 1 trajecten gevolgd, online programma’s gekocht en 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling.

Start met mijn video over een krachtige mindset
matt-goolding

Matt Goulding

"Ik heb geleerd dat ik mijn mindset kan veranderen door mezelf een aantal simpele vragen te stellen. Ik heb geleerd dat acties en resultaten worden bepaald door hoe je kijkt. Ewout is indrukwekkend en een zorgvuldige luisteraar. Hij haalt dingen uit wat je zegt en past ze op slimme manieren toe om je te helpen meer over jezelf te leren.

Scroll naar top