Ontdek in 1 uur wat je tegenhoudt

Een 1 op 1 gesprek waarmee je een duidelijk beeld krijgt van wat je wilt, waar je tegen aanloopt en hoe je dat op kan lossen.

Speciaal ontwikkeld voor twintig en dertigers.

Investering: €25,-

Ontdek in 1 uur wat je tegenhoudt

Een 1 op 1 gesprek waarmee je een duidelijk beeld krijgt van wat je wilt, waar je tegen aanloopt en hoe je dat op kan lossen.

Speciaal ontwikkeld voor twintig en dertigers.

Investering: €25,-

Je wilt het maximale uit het leven halen.

Plezier hebben, vrijheid, een betekenisvolle baan, een fijne relatie en leuke vrienden. Soms gaat het leven niet hoe je wilt. Gewoon doorgaan is dan niet de oplossing. Dan kom je alleen verder door stil te staan, te reflecteren en helderheid te creëren.

De eerste twee stappen van verandering zijn kennis en inzicht. De kennis die je nodig hebt om de verandering te maken en inzicht in jouw mindset. Kennis wordt pas waardevol als je het kan toepassen op jezelf. Die krijg je in deze sessie.

Boek nu een sessie met mij
tomgeurts

Tom Geurts

"Ewout kan door de bullshit heen prikken. Als ik ergens in vastliep, hielp Ewout me op een doortastende manier. Daarin begeleidde gesprekken goed. Voelt goed aan wat ik nodig heb. Hij helpt mij naar de kern."

Snel tot de kern

Helderheid in een gesprek van één uur.

Veilige omgeving

Ik bied je een veilige en gelijkwaardige omgeving waarin je alles kan bespreken en jezelf kan zijn.

Millennial tot Millennial

Een klik en begrip is makkelijker met iemand uit jouw eigen generatie.

ewout poiesz
In 3 stappen naar een:

Facking vet leven

Er staat altijd iets in tussen waar je nu staat en je verlangen. Anders was je er al geweest. Dat is altijd iets mentaals. Door te ontdekken waar je nu staat en wat je verlangen is, kan je ontdekken wat jou tegenhoudt.

  1. Waar verlang je naar?
  2. Waar sta je nu?
  3. Wat houdt je tegen?

Wat je tegenhoudt is vervolgens het startpunt om de verandering te gaan maken.

Start jouw transformatie

Waarom ik jou wil helpen

Ik heb me 5 jaar toegewijd aan mijn eigen ontwikkeling en ontdekt dat dit mijn grote passie is. Ik vind het magisch om inzichten over mezelf op te doen en hiervan te leren, zodat ik vrijer ben en meer kan genieten. Ik vond mezelf eerst niet goed genoeg, nu ben ik wie ik wil zijn. Ik weet dat ik meer dan genoeg ben, hou van mezelf en daardoor geniet ik intens van het leven. Voor mij is er niks mooiers deze passie te delen met deelnemers in mijn programma’s.

Ik ben opgeleid door twee ervaren coaches met samen 40+ jaar ervaring. Ik heb mee gedaan aan drie intensieve jaarprogramma’s, verschillende 1 op 1 trajecten gevolgd, online programma’s gekocht en 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling.

Boek een 1-op-1 sessie met mij
manonslomp

Manon Slomp

"Ik was onzeker over mijn eigen kunnen en opzoek naar nieuwe inzichten. Ik ben tot goede inzichten gekomen en heb mezelf beter leren kennen. Je wordt erg bewust van je eigen denkpatronen."

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll naar top