Ontdek in 1 uur wat je tegenhoudt

Een 1 op 1 gesprek waarmee je een duidelijk beeld krijgt van wat je wilt, waar je tegen aanloopt en hoe je dat op kan lossen.

Tijdelijk gratis, normaal €75.

Ontdek in 1 uur wat je tegenhoudt

Een 1 op 1 gesprek waarmee je een duidelijk beeld krijgt van wat je wilt, waar je tegen aanloopt en hoe je dat op kan lossen.

Tijdelijk gratis, normaal €75.

Het 1 op 1 gesprek

  • Inzicht in je denkwijze en onrust
  • Inzicht in wat je tegenhoudt
  • Helderheid over vervolgstappen
  • Persoonlijke aandacht
  • Een veilige omgeving
  • Waar en wanneer het jouw uitkomt

Tijdelijk gratis, normaal €75.

Klik hieronder op de link en plan direct jouw gesprek in mijn agenda. Dan zien we elkaar snel!

Plan nu een sessie met mij

Snel tot de kern

Helderheid in een gesprek van één uur.

Veilige omgeving

Ik bied je een veilige en gelijkwaardige omgeving waarin je alles kan bespreken en jezelf kan zijn.

Millennial tot Millennial

Een klik en begrip is makkelijker met iemand uit jouw eigen generatie.

Je wilt het maximale uit het leven halen.

Plezier hebben, vrijheid, een betekenisvolle baan, een fijne relatie en leuke vrienden. Soms gaat het leven niet hoe je wilt. Gewoon doorgaan is dan niet de oplossing. Dan kom je alleen verder door stil te staan, te reflecteren en helderheid te creëren.

De belangrijkste stap van verandering is inzicht. Waarom ervaar wat je ervaart? Zonder dat geen verandering. Dat krijg je in deze sessie.

Plan nu een sessie met mij
tomgeurts

Tom Geurts

"Ewout kan door de bullshit heen prikken. Als ik ergens in vastliep, hielp Ewout me op een doortastende manier. Daarin begeleidde gesprekken goed. Voelt goed aan wat ik nodig heb. Hij helpt mij naar de kern."

ewout poiesz
In 3 stappen naar een:

Innerlijke rust en vrijheid

Er staat altijd iets in tussen waar je nu staat en je verlangen. Anders was je er al geweest. Door te ontdekken waar je nu staat en wat je verlangen is, kan je ontdekken wat jou tegenhoudt.

  1. Waar verlang je naar?
  2. Waar sta je nu?
  3. Wat houdt je tegen?

Wat je tegenhoudt is vervolgens het startpunt om de verandering te gaan maken.

Start jouw transformatie

Waarom ik jou wil helpen

Ik had serieusheid tot een kunst verheven. Ik moest van alles bereiken en ook nog precies zoals ik had bedacht. Niet omdat ik het echt wilde, maar vooral omdat ik (onbewust) dacht dat ik daarmee liefde kreeg van mijn omgeving. Ten koste van mijn plezier, vrijheid en rust. Door zelfonderzoek heb ik mijn bewustzijn verhoogd en weer mijn rust en vrijheid gevonden. 

Ik ben opgeleid door twee ervaren coaches met samen 40+ jaar ervaring. Ik heb mee gedaan aan drie intensieve jaarprogramma’s, verschillende 1 op 1 trajecten gevolgd, online programma’s gekocht en 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling.

Plan een 1-op-1 sessie met mij
manonslomp

Manon Slomp

"Ik was onzeker over mijn eigen kunnen en opzoek naar nieuwe inzichten. Ik ben tot goede inzichten gekomen en heb mezelf beter leren kennen. Je wordt erg bewust van je eigen denkpatronen."

Scroll naar top